Beauty

Jamaica’s Street Side Salon

De beruchte downtown van Jamaica, wordt niet alleen gekenmerkt door geweld en gangsta’s, maar heeft ook een heuse street side salon. De Amerikaanse studente Anna Alissa Hitzemann maakte een korte documentaire over de verschillende behandelingen die er worden gegeven. Eigenlijk gebeurt er precies hetzelfde als dat in Nederlandse kapsalons gebeurt, alleen wordt het hier op straat gedaan.

Anna wilde met deze documentaire laten zien dat er meer is dan geweld, criminaliteit en armoede in downtown Kingston. Volgens haar is er zo veel leven, liefde, energie en lol in de straten van Kingston. “De street side beauticians zijn veel te creatief en getalenteerd om niet gefilmd te worden.”

Wat vinden jullie van de docu?bron

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm