Black Hair

Instant Dreadlocks

Schermafbeelding 2015-01-20 om 21.07.43

Een eye-opener! Dat is deze video. Want als je dacht dat je voor het laten draaien van dreadlocks eerst je haar moest afknippen, dan valt je mond na het zien van deze video wagenwijd open. De Instant Dreadlocks heb je ook met langer kroeshaar in een paar uurtjes gemaakt. En het grappig ervan is dat ze er na de behandeling uitzien alsof je ze er al jaren in hebt. Je kunt dus bij iedere haarlengte beginnen en zo de ‘akward’ lengte-fase vermijden.

Deze kapper laat op YouTube zien hoe je de Instan Dreadlocks maakt. Het heeft wel wat oefening nodig. Wil je graag direct lange dreadlocks, dan is dit wellicht een oplossing voor jou!

Video gespot in de Facebook groep Natural Candies

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies