Black Hair

Infographic | Ben jij blij met je kroeshaar?

andrelon-frtrss-kroescontr_c

Hoeveel tijd en geld ben jij kwijt aan je haar? Ben je tevreden met je (kroeze) krullen of heb je toch liever steil (relaxed) haar?  En, ook belangrijk: wat vindt je partner van je haar ? Deze  én meer vragen stelde Andrélon een aantal weken geleden aan onze lezeressen. Ruim 350 vrouwen vulden de enquête in en nu heeft Andrélon de uitslag in een mooie infographic geplaatst!

Het mooiste is toch wel dat 98% van de ondervraagden niet van haartype zou willen ruilen. Veel van de respondenten vonden hun droge haar soms onhandelbaar. 85% wil wel graag gezonder haar. Maar ondanks dit zijn de meeste vrouwen heel erg trots op hun mooie en unieke coupe.

andrelon-frtrss-kroescontr copy

Andrelon Oil & Care Kroescontrol

Speciaal voor krullen en kroeshaar lanceert Andrélon de Oil & Care Kroescontrol lijn. Deze lijn bestaat uit een intensief voedende crème en een serum oil. De producten zitten vol natuurlijke oliën als olijfolie en argon olie. Benieuwd naar de werking en resultaten van deze producten? Lees dan de reviews van drie MBH redacteuren!

andrelon_kroescontrol

Naast de Oil & Care Kroescontrol serum-olie en creme heeft Andrélon ook een Oil & Care shampoo, conditioner, 1-minuut masker en anti-klit spray. Deze producten met voedende olien, waaronder Arganolie, zijn geschikt voor alle vormen van droog en pluizig haar.

meer info: www.andrelon.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm