Beauty

IJskoud, maar perfect voor de huid: Skin Icing

Oke, dit is niet iets nieuws. Als ik een avondje te laat naar bed ben gegaan en de volgende dag vroeg op moet, zorgt koud water ervoor dat mijn wallen verdwijnen. Maar nooit is het in mij opgekomen om er ijsklontjes aan toe te voegen. Super koud, maar wel met veel voordelen voor je huid. Ook als je geen wallen hebt.

Je gezicht ’s ochtends en ’s avonds onderdompelen in een bak met ijswater geeft niet alleen een fris gevoel, het schijnt ook goed te werken tegen acné en rimpels. Het stimuleert de bloedcirculatie en kan blijkbaar dienen als perfecte toner. Een keertje uitproberen kan geen kwaad dus!

Je kunt heel simpel een bak met water en ijsklontjes gebruiken voor de Skin Icing, maar je kunt ook iets meer moeite doen door ice cube facials te maken. Dat zijn ijsblokjes met verschillende ingrediënten die je over je huid smeert.

Komkommer + honing

skin_icing_komkommer

Pureer een komkommer en voeg wat limoensap en een klein beetje honing toe. Laat het de hele nacht invriezen. In de ochtend haal je het eruit en wrijf je een ijsklontje over je gezicht en hals. Laat het voor 5-10 minuten intrekken voordat je het van je gezicht spoelt.

Groene Thee

skin_icing_groene_thee

Perfect voor vermoeide ogen is de groene thee facial. Maak een kopje sterke groene thee en doe het in de ijsblokjes bak. Gebruik de ijsblokjes rondom de ogen om wallen te minderen.

Good luck!

 

bron/foto’s: hellonatural.co

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm