Beauty

How to? Neppe wimpers plaatsen

neppe_wimpers_plaatsen

Mooie, volle wimpers. Wie wil dat nou niet? Ze maken je oogopslag zoveel mooier en geven je een hele open blik. Omdat niet iedereen gezegend is met lange, volle wimpers en omdat mascara niet altijd genoeg is, zijn neppe wimpers een hele goede uitkomst. Je kunt naar de schoonheidsspecialist gaan en de ‘one bye one‘ wimpers laten zetten. Die zijn super natuurlijk. Maar je kunt ook gewoon een set wimpers kopen en zelf aan de slag gaan!

Dit heb je nodig:

  • een set nep wimpers
  • pincet (Tweezer is handig)
  • lijm voor je nep wimpers
  • spiegeltje

Zorg ervoor dat je wimpers niet vettig zijn en dat je geen mascara op hebt. Check dan of de wimpers die je hebt gekocht goed op je oogleden passen. Te korte of te lange wimpers gaan natuurlijk niet werken. Breng dan d slijm aan op de wimper. Wacht heel even en breng de wimper dan net iets boven je eigen wimper aan met een pincet. Om het verschil tussen je eigen wimpers en de neppe wimpers te verkleinen, druk je de wimpers aan met een pincet en een wimperkruller. Daarna gebruik je mascara.

Youtuber ItsMyRayeRaye legt het hier heel goed uit:

bron: Youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm