Black Hair

How To | Mini twists

 

mini_twists

Mini Twists zijn hele kleine twists die je voor een tijdje in je haar kunt laten. Het beschermt je haarpuntjes, je kunt er je krullen mee stretchen en je haar krijgt de kans om lekker te groeien (zonder dat je het teveel belast). Kortom; het is een goede protective hairstyle!

Het enige wat je echt nodig hebt, is tijd. Vooral als je dik haar hebt, kan het even duren voordat je je hele haar hebt getwist. Maar dan kun je zeker vier weken genieten van een leuke en afwisselende haarstijl. YouTube-er Naptural85 laat zien hoe je de mini twist maakt!

Bron: Youtube.com
foto: pinterest

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm