How to Get The Look met Cantu

get_the_look_cantu
Het natural hair merk Cantu is een van de populairste haarverzorgingsmerken onder de naturals. Voornamelijk de leave-in conditioner wordt door velen geprezen. Alle Cantu haarproducten zijn gebaseerd op shea butter, zoals het merk duidelijk laat weten op de verpakkingen. Het schijnt zelfs dat ze er 100% pure shea boter voor hebben gebruikt. Al hun producten ruiken daarom ook bijna hetzelfde. Daarnaast is het zeer betaalbaar (tussen de 6 en 7,50 euro).

Get the look met Cantu Natural Hair Collection

get_the_look_cantu_kapper
De Natural Hair Collection van Cantu bestaat uit een hele reeks producten om je natuurlijke krullen te verzorgen en te stijlen. Om je te inspireren leuke en creatieve haarstijlen te creëren, organiseert Cantu een ‘Get The Look’ show. Zes modellen met natural hair worden door Brand Educator Award Winning Hairstylist Anastasia Chikezie (ook eigenaar van de eerste natural hair salon in Engeland) onder handen genomen. Bantu knots, twists, de spons methode en nog veel meer technieken komen er voorbij. Het leuke is dat je alles van dichtbij kunt bekijken, vragen kan stellen en daarna thuis zelf aan de slag kan om de look te creëren!

De Get The Look show van Cantu vindt plaats tijdens Party Over Hair. Tijdens deze 30 minuten durende show worden ook de meest voorkomende natural hair ‘problemen’ besproken. Welke Cantu producten kun je bijvoorbeeld gebruiken om droog en brekend haar te voorkomen? En natuurlijk kun je zoveel vragen stellen als je wil. Bij de stand van Cantu kun je vervolgens de producten die bij jouw haar passen met extra korting aanschaffen.
Wil jij bij deze show aanwezig zijn? Bestel dan vandaag nog je Early Bird Ticket voor Party Over Hair!