Beauty

How to: de Winged Eyeliner

Chanel Iman Winged eyeliner

De winged eyeliners zijn niet nieuw, maar ook dit seizoen nog steeds erg up-to-date. Het maakt je ogen net wat opvallender en je kunt ze zo dramatisch maken als dat je zelf wilt. Doe je het voor het eerst? Dan moet je zeker even oefenen. Wij helpen je op weg!

Wat je kunt gebruiken voor de winged eyeliner:

Liquid eyeliner

Deze worden vaak gebruikt en vind je bij alle make-up merken. Je hebt ze in verschillende vormen, zoals de pen-vorm of een eyeliner met een aparte applicator.

MAC-Eyeliner-Liquid_Eye_Liner

 

Eyeliner van MAC – €20,- (Douglas)

MAC-Eyeliner-Penultimate

Liquid eyeliner in pen-vorm van MAC – €20,- (Douglas)

Gel liner + Angle Brush

De gel liners zijn wat dikker en minder vloeibaar dan de liquid eyeliners. Je gebruikt het samen met een kwastje. Om de winged eyeliner te gebruiken kun je de Angle Brush gebruiken.

MAC-Eyeliner-Fluidline

MAC Gelliner – €18,- (Douglas)

MAC-Ogen-266_Small_Angle

Angle Brush – €22,- (Douglas)

 Aan de slag 

Deze afbeelding laat goed zien hoe je de Winged Eyeliner kunt maken:

Stap 1: Maak eerst een ‘gewone lijn’. Begin aan de binnenkant van je ooglid en werk dan naar buiten toe. Het is best lastig om goed te zien wat je doet, dus je kunt het lijntje ook in kleine deeltjes aanbrengen.

Stap 2: Vervolgens maak je de onderkant van de wing door daarbij de onderste rand van je oog te volgen.

Stap 3: Maak de wing af door de bovenkant ook te tekenen.

Stap 4: Vul de wing in met je eyeliner en je bent klaar!

 

wingedeyeliner photo

Bron

 

Ben jij al fan van de Winged Eyeliner?

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies