Black Hair

How To ? Big Waves!

big_waves

Soms willen we gewoon wat anders met ons haar! Heb je mooie, kleine krullen dan wil je best weleens wat grote, grovere krullen. Ook als haar een relaxer heeft, is het leuk om voor variatie te zorgen.

Voor fantastische big waves zijn stoomrollers een absolute must. Het is ten eerste veel veiliger voor je haar, omdat er geen directe hitte op je haar komt. Door het stoom worden de rollers verwarmd en geactiveerd. En ten tweede werken de rollers heel snel. Binnen 45 minuten heb je mooie krullen!

Caruso Steam Rollers
In onderstaand YouTube filmpje maakt het meisje gebruik van de Caruso Steam Rollers. Ik heb naar vergelijkbare stoomrollers van bekende merken gezocht, maar helaas. Zij bieden voornamelijk hot rollers. Deze worden gewoon in zijn geheel, elektrisch verwarmd. De Caruso Steam Rollers kun je wel bestellen via Amazone of Ebay.

Aan de slag!
Als je natural bent, is het voor deze look handig om eerst je haar steil te föhnen. Gebruik bij het fohnen een serum om je haar te beschermen. Na het fohnen kun je er nog een lichte olie of moisturizer in doen. Daarna kun je de steam rollers gebruiken. Kijk eens hoe mooi het resultaat is:

bron: Youtube
foto’s: pinterest

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm