Black Hair

HomeMade | Aloe Vera Moisturizer en Proteine

Aloe Vera Gel_!

De ‘wonderplant’ Aloe Vera doet werkelijk wonderen voor je haar. Het is een fantastische moisturizer en kan, in combinatie met andere ingredienten, ook als proteine behandeling worden gebruikt. Lees gauw verder en maak zelf een Aloe Vera Moisturizing en Proteine Deep Conditioner!

Aloe Vera Deep Conditioner Moisturizer

Vooral rond deze periode is een goede deep conditioner een echte must. De Aloe Vera deep conditioner voedt het haar en maakt het heerlijk zacht.

Ingredienten
1/4 kop aloe vera gel
1/4 kop verwarmde kokosolie

Aan de slag
Mix de ingredienten met een (staaf)mixer. Breng de mix aan op je haar en doe een plastic kap op, gevolgd door een warme handdoek. Laat de mix voor 20 minuten intrekken. Je kunt ook een droogkap gebruiken om de deep conditioner in te laten trekken. Was het uit met koud water.

Aloe Vera Deep Proteine Conditioner

Heb je behoefte aan meer proteine in je haar, dan kun je deze mix gebruiken.

Ingredienten
1/4 kop aloe vera gel
2 theelepels kokosolie
1 grote rijpe avocado

Aan de slag
Mix alle ingredienten tot een glade creme. Breng de mix aan op je haar en doe een plastick kap op, gevolgd door een warme handdoek. Laat de mix voor 20 minuten intrekken. Je kunt ook een droogkap gebruiken om de deep conditioner in te laten trekken. Was het uit met koud water.

Wil je graag een wat ‘zwaardere’ proteine behandeling? Dan kun je er ook nog een ei aan toevoegen. Zorg er dan voor dat je kokosolie niet te heet, maar gewoon gesmolten. Op deze manier voorkom je dat het ei gaat koken.

Happy cooking! 😉

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm