Black Hair

Hits in 2016? || De Bronde Hair Trend

blond brown hair natural

Kies je dit jaar eindelijk voor een kleurtje in je haar? Dan hoef je niet eens aan een drastische verandering te denken. Combineer bruin en blond met elkaar en je hebt de perfecte ‘bronde’ haarkleur. Deze kleur staat prachtig in combinatie met je krullen of relaxed haar.

Niet helemaal!
Bij deze look is het volledig kleuren van je haar niet nodig. Slechts enkele plukken zijn al voldoende om het effect te kunnen zien. Vraag je vaste haarstylist om advies, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. En bovenal: probeer het niet zelf te doen. Het blonderen van je haar is een chemisch proces. Mocht je het niet correct doen, dan kan je haar flink beschadigen.
Brond hair1

bronde hair girl

bronde hair

Ik vind de Bronde haarkleur zelf echt heel mooi en volgens haarstylisten zullen we deze kleur in 2016 veel tegengekomen. Ga jij ervoor?

Tip: wanneer je je haar hebt gekleurd, is het verstandig je haar extra goed te verzorgen. Lees deze tips.

 Bron foto’s: Pinterest

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies