Black Hair

Hits in 2016 || Babyhair on fleek

slay edges baby hair

Als ik denk aan de babyhaartjes-trend, denk ik terug aan de jaren ’90 toen het helemaal hot was om ieder babyhaartje perfect langs je haarlijn te plakken met behulp van een beetje gel en een steelkam waarvan de tanden heel dicht bij elkaar staan. Gebruikte je de verkeerde gel, dan kreeg je vaak na enkele uren van die zogenaamde ‘flakes’ langs je haarlijn.Verschrikkelijk!

Gelukkig zijn er tegenwoordig nog betere producten verkrijgbaar om je haarlijn goed plat te krijgen. En in 2016 kan het weer! Zorg ervoor dat je babyhaar er niet te ‘geplakt’ uitziet, maar laat het zo natuurlijk mogelijk langs je haarlijn vallen en ze vervolgens weer mee krullen met de rest van je haar. Zo ziet het er veel natuurlijk uit! Gebruik uiteraard niet teveel gel. Check ook even wat voor jou het beste werkt om de haartjes te stijlen: een borstel, een kammetje of een tandenborstel.

Deze YouTuber laat zien hoe het allemaal in z’n werk gaat.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies