Beauty

Highlight & Contouren voor de donkere huid

highlightHet contouren en highlighten van je gezicht, is niks nieuws. Door het oplichten en juist donkerder maken van bepaalde gedeeltes van je gezicht, kun je je gezicht prachtig definiëren. Mits je het goed doet natuurlijk. Wie dacht dat Highlighting & Contouring alleen voor Kim Kardashian weggelegd is, heeft het mis. Zonder al teveel ‘plamuur’ werk kun je het highlighten en contouren namelijk heel simpel zelf doen.

Deze YouTuber laat zien hoe vrouwen met een donkere huidskleur kunnen highlighten en contouren.

 

Foto: Pinterest

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies