Black Hair

Hét product waar iedereen het nu over heeft: de Puff Cuff Hair Clamb

puff cuff1

Of je nu een newly natural bent of niet, waarschijnlijk is de Afro Puff één van je favoriete haarstijlen. De afro puff is eigenlijk niets minder dan een hoge staart in je haar maken. Maar omdat kroeshaar natuurlijk niet van zichtzelf naar ‘beneden’ valt, creëer je met zo’n staart automatisch een zogenoemde puff. Prachtige haarstijl; die puff. Maar veel vrouwen lopen bij het maken van de puff tegen hetzelfde probleem aan: het vinden van het perefecte elastiekje. Want vaak kun je niet de juiste elastiek vinden of verliest een elastiek binnen mum van tijd de rek. En dat wil je nou juist niet hebben. Niet lang geleden werd er speciaal voor de Afro Puff een haarclip gelanceerd: de Puff Cuff Hair Clamb.

Puff Cuff vs Bananenklem

De Puff Cuff Hair Clamb is ontstaan uit de gedachte om een haar accessoire te ontwikkelen die geschikt is voor vrouwen met krullend en kroeshaar. Eigenlijk heeft de Puff Cuff iets weg van de al bekende bananenklem. Deze bananenklemmen hebben een smallere opening en werken daarom heel goed wanneer je steil en iets dunner haar hebt.


puff cuffbananenklem.jpg

Het verschil tussen de De Puff Cuff  en de Bananenklem

De Puff Cuff is juist rond en breder; helemaal afgestemd op het feit dat kroes- en krullend haar veel dikker is. Bekijk hier hoe je de Puff Cuff gebruikt:

 

puff cuff4

 

De Puff Cuff Hair Clamb is te koop in verschillende formaten en dus ook geschikt voor kinderen of wanneer je iets dunner haar hebt. Daarnaast is de Puff Cuff ook te gebruiken voor wanneer je dreads of sisterlocks in je haar hebt. Je kunt de Puff Hair Clamb bestellen via hun website of via Amazon.

puffcuffhairclamp.com

Zou jij de Puff Cuff Hair Clamb willen proberen?

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies