Black Hair

Het haar van TLC door de jaren

TLC_group1_c

T-Boz, Left-Eye en Chilli waren in de jaren ’90 dé meidengroep waar iedereen zo dol op was. Het waren drie stoere meiden met een eigen sound. Ze verkochten miljoenen platen en werden in Europa vooral groot met de hits ‘Waterfalls’ en ‘No Scrubs’. Aan hun succes kwam in 2002 abrupt een einde toen Left-Eye (Lisa Lopes) verongelukte tijdens een auto ongeluk.

Nu 11 jaar later kunnen we weer van de muziek van TLC genieten in de film CrazySexyCool: The TLC Story. In deze autobiografische televisiefilm nemen Drew Sidora, Lil’ Mama en Keke Palmer de rol van TLC op zich. Het hele verhaal van TLC wordt in de film vertelt. Van het tot stand komen van TLC, tot hun faillissement en de dood van Left-Eye. Als echte TLC fan, moet je deze film zien.

Naast hun muziek, vielen de meiden ook op vanwege hun kledingstijl en opvallende kapsels. Dus gingen we weer op zoek naar de leukste plaatjes van deze fantastische meiden!

TLC_group7

TLC_group6

TLC_group5

TLC_group4

TLC_group3

TLC_group2

TLC_group1

TLC_group9

TLC_group8

T-Boz

TLC_t-boz

TLC_t-boz1

TLC_t-boz3

 

Left-Eye

TLC_left_eye

TLC_left_eye1

TLC_left_eye2

TLC_left_eye3

TLC_left_eye4

TLC_left_eye5

TLC_left_eye6

TLC_left_eye7

 

Chilli

TLC_Chilli3

TLC_Chilli2

TLC_Chilli1

 

foto’s: pinterest

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm