Heldere haartips in Crown of Glory #2

Op 26 februari is de tweede druk van Crown of Glory, het boek over de verzorging van alle haartypen met een krulpatroon, gelanceerd! Schrijfster van het boek is Chantal Snip; een – uiteraard-  trotse bezitter van een volle bos natuurlijk kroeshaar. Crown of Glory werd voor het eerst in 2007 uitgebracht. Nu, vier jaar later, werd het volgens Chantal tijd voor een herdruk. ” Crown of Glory is nu ook dé gids voor degenen die hun haar natuurlijk willen dragen.”

Een nieuwe cover, heldere haartips en stap-voor- stap-uitleg over de behandeling van haartypen met een krulpatroon; dat is Crown of Glory 2.0. Chantal vond dat het tijd werd voor een tweede druk van haar boek, omdat ze merkte dat vrouwen nog steeds behoefte hebben aan informatie over de verzorging van krullend en kroeshaar. Ze vertelt: “Er zijn nog steeds mensen die niet weten hoe met natuurlijk haar om te gaan. Daarnaast is mijn haar sinds de eerste druk in 2007 ontzettend gegroeid. Die groei laat ik zien in de tweede druk. Mijn haar is het bewijs dat de methoden die ik beschrijf in mijn boek echt werken!”
Wat vind je in Crown of Glory?

  • Verschillende haartypen
  • Basismethoden en basisstappen voor gezond haar
  • Chantal Snip haar eigen verhaal
  • Hoe de overstap te doen van chemisch behandeld haar naar natuurlijk haar
  • Do’s and dont’s
  • Hoe om te gaan met het haar van kinderen

Verkooppunten Crown of Glory
Ook benieuwd naar de nieuwe Crown of Glory? Ga dan naar www.corwnofglory.eu of bestel jouw boek via de volgende verkooppunten:


Lucinda’s Bookstore
Westkruiskade 47a te Rotterdam


Sisay Wellness Boutique (www.sisay.nl)
Xenonstraat 85 te Almere