Interviews

We hebben The Bloggers Page gelanceerd!

the bloggers page photo

 

The Bloggers Page is live! Het totaal aan Beauty, Hair en Fashion bloggers en vloggers wordt steeds groter. Steeds meer meiden en vrouwen starten hun eigen blog of Youtube-kanaal en delen hun tips en DIY’s. Waren het eerst voornamelijk buitenlandse bloggers en vloggers die iedereen volgden, tegenwoordig zijn er heel veel Nederlandse bloggers en vloggers te vinden. Hartstikke leuk! Nog leuker vinden wij het dat er ook veel meer Nederlandse meiden met een kleurtje starten met een blog of Youtube-kanaal. Vooral super handig als het gaat om beauty & hair tutorials en je iemand zoekt die hetzelfde haartype of dezelfde huidskleur heeft als jij.

Waarom The Bloggers Page?

Bloggers_page_banner

Toen we een aantal maanden geleden de site vernieuwden, wilden we ook graag een pagina creëren waar al deze gekleurde beauty, fashion en hair bloggers en vloggers te vinden zijn. Zo kunnen we jullie (de lezeressen van Myblackhair.nl!) allemaal een mooi overzicht bieden. Wanneer je een hair of beauty tutorial bekijkt is het altijd handig om een aantal bloggers en/of vloggers te volgen waarmee je je qua huidskleur of haarstructuur kunt identificeren. Met The Bloggers Page bieden we aan de andere kant deze bloggers en vloggers een mooi platform om zich te presenteren. Nu is het eindelijk zover en staat de pagina The Bloggers Page ‘live’. Het streven is natuurlijk om een zo compleet mogelijk overzicht neer te zetten. Daarom is dit overzicht ook nooit ‘af’ en worden er wekelijks bloggers en vloggers aan de lijst toegevoegd.

Ben jij ook een blogger/vlogger met een kleurtje?
Ga nu naar The Bloggers Page en meld jouw blog of Youtube-kanaal bij ons aan!

Wat vinden jullie van dit initiatief? Hebben jullie nog tips voor The Bloggers Page? Plaats een comment!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies