Movies

Heb geen medelijden met Mo’Nique || Het gaat goed met haar!

mo'nique good morning america

Waar is Mo’Nique? Vroegen we ons afgelopen week af. Na het winnen van haar Oscar voor de film Precious (2009), zagen wij haar niet meer. En dat lag niet aan de aanbiedingen.”Die stroomden binnen”, zei ze zelf eerder in dit interview. Maar het bleek ‘all about the money’ te zijn. Want aanbiedingen met een te laag prijskaartje, liet ze respectvol aan haar voorbij gaan. Betekent dat dat het (financieel) niet goed gaat met de actrice? Nee! Helemaal niet. En dat laat ze weten in dit interview:

Sidenote: Mogen we een tutorial ontvangen van haar prachtige haarstijl???! Wauw!

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies