Beauty

Health, Hair & Beauty tijdens #DARE event

TICKETS

Lumenstudio/Sean Jansen

Het zat er natuurlijk al aan te komen, want na het eerste succevolle #DARE Event ter ere van ons 5-jarig bestaan, doen we het op 19 oktober gewoon net zo spectaculair over. Een ontspannen sfeer, mooie mensen, veel enthousiasme, vrouwen die van aanpakken houden en allen een grote voorliefde hebben voor hair, beauty & health. Ben jij klaar voor het #DARE event?

Health, Hair & Beauty in een notendop
Je hebt het al zien staan: tijdens #DARE iets minder fashion, maar een focus op alles wat met haar, beauty en gezondheid te maken heeft. Zo zorgen we ervoor dat ieder #DARE Event een nieuwe onvoorspelbare ervaring wordt, zonder de eigenheid en herkenbaarheid uit het oog te verliezen. Om een invulling te geven aan deze drie onderwerpen werken we – Myblackhair.nl, Runway Strutt’ en NOMIbyNaomi – daarom samen met enthousiaste deskundigen die met al hun ervaring in hun vakgebied jouw een onvergetelijke en inspirerende dag bezorgen.

skin_spa_store

Ook dit keer hebben we voor een aparte locatie gekozen. Het event vindt plaats in één van de meest verrassende wellness boetiekjes van de Indische Buurt in Amsterdam: Skin + Spa Store.

Do.It.Yourself!
Nu stel je waarschijnlijk de vraag ‘wat valt er nou te doen tijdens het #DARE Event?’ Het antwoord is heel simpel: jij zult namelijk alles zelf doen tijdens dit event. De focus ligt namelijk op DIY-workshops (Do It Yourself-workshops) op het gebied van Health, Beauty & Hair. Echte DIY’s waar je wat aan hebt en die je naderhand ook zelf thuis zou kunnen uitvoeren. Dit zijn de DIY workshops die tijdens #DARE Event worden verzorgd:

D.I.Y. 1: Feed Your Hair
Omdat we onze enthousiasme over het maken van je eigen haarproducten graag aan jou willen overbrengen, volg je tijdens DARE event de workshop Feed Your Hair. Blogger Shari van Vanillouise mixt moeiteloos de beste olie combinaties om van je droge haar af te komen, die vervelende jeuk te voorkomen en haargroei te stimuleren. Daarnaast heeft ze op al jouw haarvragen antwoord.

Tijdens de workshop leer je wat het gebruik van verschillende oliën betekent voor je haar en hoe je deze in je haarverzorging kunt gebruiken. Je doet een haaranalyse en krijgt op basis daarvan een persoonlijke olie mix die je gaat helpen bij je gezonde ‘haar-reis’.

Je persoonlijk haarverzorging recepten worden samengesteld door Shari. Zij heeft de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor natuurlijke verzorgingsproducten en wil haar ideeën en recepten met zoveel mogelijk mensen delen. Met als hoofdingredient ‘liefde’, komt dat zeker goed!

D.I.Y. 2 Gezonde Granola (Cruesli) maken
Zelf cruesli oftewel Granola maken is hot! En dat is ook niet zo raar, gezien het feit dat het maken van granola echt eenvoudig is. En je kan zelf jouw eigen gezonde varianten samenstellen. 

Tijdens de Granola workshop leer jij hoe je zelf aan de slag kan gaan met het maken van Granola. Wat zijn de basis ingrediënten van Granola? Hoe maak je een suikervrije Granola? Hoe kan je de Granola variëren? Hoe kan je het beste de Granola eten? Wat kan je nog meer met Granola maken? Hoe lang kan je deze bewaren? Tijdens de workshop krijg je hier uitgebreid antwoord op. Uiteraard gaan we ook proeven!

De workshop wordt gegeven door Juices en Smoothies blogger Vivian. Zij is echt super fanatiek met het delen van haar gezonde recepten. Daarnaast is ze het levende bewijs van iemand die door gezonde voeding is afgevallen en meer energie heeft gekregen. Zij helpt jou graag bewuster om te gaan met eten en drinken.

D.I.Y. 3: Een gezonde huid
Wij willen graag dat je huid er fantastisch uit ziet. Nu en natuurlijk ook wanneer je ouder wordt. Naast een gezonde levensstijl (gezond eten & sporten), is een goede huidverzorging natuurlijk hartstikke belangrijk. Daarom ga jij tijdens het #DARE Event aan de slag met je huid.

Een hele droge huid, pigmentvlekken of acne zijn veel voorkomende problemen bij de donkere huid. Een perfect gladde en gezonde huid is helaas niet voor iedereen weggelegd. Om je huid in goede conditie te krijgen (of te behouden) is een potje Vaseline absoluut niet geschikt. Wat gebruik je om je huid te reinigen? Hoe voed je de huid en wat doe je tegen verschillende huid problemen? De dames van Skin + Spa Store zijn perfectionisten als het op de huid aankomt. Samen met hun leer je je huid kennen en kun je hierop je verzorging aanpassen.

Skin & Spa Store is een verrassende oase van rust in de Indische Buurt in Amsterdam. Je kunt er heerlijk massages, pedicures en waxbehandelingen krijgen. De medewerkers zijn allemaal opgeleide beauty consulten en zijn gespecialiseerd in de donkere huid.

Kom je ook?

Natuurlijk ben jij, als trouwe MBH-lezeres uitgenodigd voor het #DARE Event. Je kunt je kaartjes vanaf vandaag bestellen voor €25,- per stuk. Houd er rekening mee dat er ook dit keer beperkte plaatsen beschikbaar zijn, wat het dus – in mooiere woorden – een exclusief event maakt.

Het #DARE Event is inclusief:

 • Welkomst drankje
 • Workshop DIY: Feed your Hair
 • Workshop DIY: Gezonde Granola (cruesli) maken. 
 • Workshop DIY: Een gezonde huid.
 • Borrels
 • #DARE goodiebag

BESTEL HIER JE TICKET(S)

High Tea upgrade!

high_tea

Voor een complete beleving boek je tijdens het #DARE Event tevens een high tea! Skin + Spa Store staat bekend om de heerlijke, uitgebreide homemade high tea. Deze bestaat uit:

 • Onbeperkt thee naar keuze
 • Fruitsalades
 • Homemade koekjes en taarten
 • Club sandwiches
 • Verse scones met cream en frambozen jam

Voor de High Tea Upgrade betaal je €14,50.

 

#DARE Event
DATUM:19 oktober
TIJDEN: Je kunt kiezen uit twee tijdstippen Van 11.00 tot 15.00 uur of van 15.00 – 18:00 uur
LOCATIE: Skin + Spa Store
Halmaheirastraat 28
1094 RL Amsterdam
Meer informatie? Mail ons: dare2beevents@gmail.com
TICKETS EN MEER INFO: www.ohmyhair.nl en volg de dagelijkse updates via de Facebook Event Pagina 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm