Health, Hair & Beauty bij #DARE event | Foto's + filmpje!

Op 19 oktober organiseerden wij samen met NomibyNaomi en Runwaystrutt’ het tweede #DARE event. Een heerlijke dag, waar health, hair & beauty voorop stonden. Dit keer geen groot feest, maar een klein intiem get together in een van de mooiste wellness boetiekjes van Amsterdam: Skin & Spa Store.
Bezoekers werden getrakteerd op maar liefst vier workshops. Skin & Spa Store gaf de workshop huidanalyse. Er kwamen tips en tricks om de conditie van de huid te verbeteren voorbij. Bloggers Vivian van Juices & Smoothies en Saffira van 4Ra lieten zien hoe makkelijk én lekker het is om gezond te eten. De granola was heerlijk! Bij de workshop van Shari Louise(Vanillouise) werd alles over natuurlijke haarverzorging besproken. Bezoekers konden zelf aan de slag met het mixen van olien die perfect waren voor hun haar. Als laatste gaven Naomi (NomibyNaomi) en Kimberly(Runwaystrutt’) geweldige fashion tips!
Een hele geslaagde en informatieve dag. Bekijk de foto’s en het filmpje!
DARE1 DARE2 DARE3 DARE4 DARE5 DARE6 DARE7 DARE8 DARE9 DARE10 DARE11 DARE12 DARE13 DARE14 DARE15 DARE16 DARE17 DARE18 DARE19 DARE20 DARE21 DARE22 DARE23 DARE24 DARE25 DARE26 DARE27 DARE28 DARE29

VIDEO


Met dank aan Skin & Spa Store, Vanillouise, Juices & Smoothies, 4Ra en natuurlijk al onze bezoeksters!