Black Hair

Handig! Een kam die een hoofdhuid behandeling makkelijker maakt

kam_hoofdhuid2

Soms zijn er van die uitvindingen waarvan je denkt: hoezo heb ik dit niet bedacht? Als je ook zo’n fan bent van hoofdhuid behandelingen met olie is deze Roots Only Comb Applicator echt een must have. Het is eigenlijk heel simpel. Deze applicator heeft als dop een kam. De tanden van de kam hebben allemaal gaten, waar de olie (of iets anders) uit kan vloeien. Op deze manier kan je heel gemakkelijk bij je hoofdhuid komen en veel gemakkelijker de olie verspreiden over je hoofdhuid.

De dop kun je eventueel ook gewoon op een ander potje draaien, waar bijvoorbeeld je favoriete olie in zit. Je hoeft niet alleen olie erin te zetten. Je kunt het bijvoorbeeld ook voor  je theespoelingen gebruiken. En als je je haar kleurt, kun je de applicator ook gebruiken om je de uitgroei mee bij te werken.

Bekijk hier een review van vlogger NaturalMe4c over de Roots Only Comb

 

kam_hoofdhuid1

Roots only kost zo’n 7 dollar en kun je bestellen via de website: www.rootsonly.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm