Lifestyle

Handgemaakte accessoires van Phunky Roots & Joyous naturals

Wakker worden met zacht haar, zonder klitten en ’s ochtends je haar opvrolijken met leuke accessoires. De collecties van Phunky Roots en Joyous Naturals vullen elkaar wat dat betreft goed aan. Voor het verzorgen en behouden van gezond haar en een egale, strakke huid, kun je terecht bij Joyous Naturals. En voor leuke, African inspired accessoires kun je lekker snuffelen tussen de artikelen van Phunky Roots. Behalve dat ze goed op elkaar aansluiten hebben ze nog iets gemeen: alles is handgemaakt!

Phunky Roots

Als je vorig jaar bij Party Over Hair was, kun je je hun stand vast wel herinneren. Phunky Roots is vrolijk en valt met hun unieke accessoires direct op. Dit jaar kun je hun geheel nieuwe collectie shoppen. De collectie bevat kleurrijke jurken, hoeden, sjaals en sieraden. Dit zijn onze favorieten:

phunky roots phunky roots phunky roots phunky roots phunky roots

Meer weten over de dames achter dit leuke merk? Bekijk onderstaande video:

Meer info: www.phunkyroots.com

Joyous Naturals

Als er één ding is waar we vaak een mailtje over krijgen, is het wel over een stoom- of hitte kap. Als je echt goed voor je haar wilt zorgen, is zo’n stoomkap absoluut de investering waard. Gelukkig weten ze dat bij Joyous Naturals ook. Zij creëren handgemaakte satijnen doekjes, kussenslopen, scrunchies en stoom kappen. Ook vind je er handgemaakte body en haarproducten voor een gezonde en natuurlijke verzorging.

stoom-kap

Joyous Naturals Steam Kap is echt superhandig. Je kunt het in de magnetron opwarmen en dan direct op je hoofd doen. Je hoeft dus niet stil op de bank te gaan zitten, maar kunt gewoon nog bezig zijn in het huis. De voordelen van stomen zijn:

  1. Je haarschubben gaan open staan waardoor producten beter het haar binnen dringen.
  2. Het versterkt je haar en de haar elasticiteit
  3. Het geeft je krullen een mooie definitie
  4. Je kunt je haar ermee stretchen

Als je naar Party Over Hair komt, ga dan eens langs de stand van Joyeus Naturals voor meer info en bekijk de producten live!

Meer info: www.joyousnaturals.com

Kom je ook?

Yeaaah.. volgende week zondag 10 juli is het zover: Party Over Hair in Tolhuistuin Amsterdam. Daar kun je de collecties van Phunky Roots en Joyous Naturals shoppen. Heb je nog geen ticket? Koop dan NU je ticket met 5 euro korting (aan de deur betaal je veel meer!).

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm