Black Hair

Hairstudio No Jokes ontvangt internationale award

Grepen ze tijdens de Coiffure Awards net mis, tijdens het gala van het Black Beauty Sensationnel Hair Awards Uk in Londen, weet hairstudio No Jokes wel een award binnen te slepen. Voor de categorie International Stylist of the Year nam Elsmainy Jergo, afgelopen zondag 25 november, haar wel verdiende prijs in ontvangst. De jury prijsde haar om het hoge inspiratie gehalte en de creative ontwikkeling. En daar zijn wij het mee eens! Bekijk de prachtige inzendingen:

 

Elsmainy Jargo met haar prijs!

De Sensationnel Hair Awards wordt ook wel gezien als de Oscarnominaties voor de kappersbranche. Een vakbekwame jury heeft uit de honderden inzendingen vanuit heel Europa de finalisten uitgekozen. Wij zijn dus hartstikke trots op Elsmainy Jergo van Hairstudio No Jokes (Leiden)!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm