Black Hair

Hairspiration | Perfect defined twist out (video!)

Perfect defined twist outDe perfect defined twist out? De twist out is voor mij een van de meest mooie kroeshaar en krullen kapsels. Je bent er, afhankelijk van de grootte van de twists, wel even mee bezig, maar uiteindelijk krijg je wel een prachtig resultaat. Ik heb een korte video gemaakt over hoe ik mijn twist outs maak. Bekijk het hier:

Ga je aan de slag met de twist out? Lees dan ook deze vier tips om de perfecte twist out te maken.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies