Hairspiration

Hairspiration || Pastelkleuren in je haar

Pastelkleuren zijn weer helemaal hot deze lente. En niet alleen voor je kleding, maar ook voor je haar. Zacht roze, blauw, paars, groen en zelfs grijs zijn de kleuren die we steeds vaker in het haar terug zien komen. De meest populaire methode om deze kleuren aan te brengen is momenteel door het gebruik van een hair chalk. Dit kun je doen door letterlijk krijt te gebruiken. Tegenwoordig zijn er heel veel haarmerken die ook hun eigen hair chalks aan de collectie hebben toegevoegd. Je herkent deze aan hun opvallende kleuren. Wil je ook experimenteren met pastelkleuren in je haar? Dan kun je vast en zeker inspiratie putten uit de looks van deze dames!

Pastelkleuren in je haar 7

Pastelkleuren in je haar 6

Pastelkleuren in je haar 5

Hair Chalk kopen?

Je kunt kant-en-klare hair chalk kopen bij verschillende merken:

Pastelkleuren in je haar 4

Pastelkleuren in je haar 3

Pastelkleuren in je haar 2

Zelf aan de slag!

Om je haar te kleuren kun je ook gewoon gebruik maken van krijt of zelfs oogschaduw. We hebben daar al eerder een post over geschreven. Deze kun je hier lezen.

pastelkleuren in je haar1

Ideaal?!

Is de hair chalk nou ideaal om te gebruiken? Wij denken van wel, vooral wanneer je op zoek bent naar een tijdelijk verandering van je haarkleur. De hair chalk was je er namelijk binnen enkele wasbeurten weer uit. Succes!

foto’s: Pinterest

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies