Black Hair

HAIRSPIRATION || Halve staarten

Halve staarten mogen weer! En nee, de halve staart is niet alleen bedoeld voor kleine meisjes. Omdat je er zoveel mee kunt variëren, vind je vast en zeker een variant die bij jou past. En het leuke is dat je deze haarstijl voor vrijwel iedere gelegenheid kunt dragen. Onze favorieten van dit moment? Bekijk ze hier!

rihanna half up half down

 

karrueche half up half down

 

jlopez2

 

halfupdownlocs

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies