Black Hair

Hairspiration! || Haarstijlen uit Kenia

Wat is het leuk om terug te kijken naar vroeger. Wat voor kapsels droegen onze moeders? Wat was 40 tot 60 jaar geleden helemaal ‘in de mode’? Internet  was er toen nog niet. Dus de populaire kapsels verschilde ook echt per land. TheCut.com lanceerde vorig jaar haar ‘100 years of beauty’ series. In iedere video worden de haartrends van een land over een periode van 100 jaar belicht. In slechts iets meer dan een minuut zie je meer dan 10 kapsels voorbij komen. Heerlijke inspiratie toch?

Geniet met ons mee!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies