Black Hair

Hairspiration: Braided Updo

braidedupdo

 

Variëren! Daar draait het allemaal om deze zomer. Probeer daarom eens een prachtige updo in je haar te maken door de vlecht te combineren met je krullen. Deze youtuber laat een prachtige variant zien.

P.s: je eigen haar invlechten kan lastiger zijn dan het lijkt. Lukt het jou (nog) niet? Laat iemand anders dan je haar vlechten. Succes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies