Black Hair

Hairspiration || 12 X Relaxed hairstyles die je moét proberen

De verkoop van relaxers is met 40% gedaald in de laatste 5 jaar, terwijl de verkoop van extensions alleen maar toeneemt.” Zomaar een feitje dat ik las op de site van BeautifulBlackHair.nl. Deze en andere feitjes staan in de september hair issue van O Magazine. Hoewel de verkoop van de relaxers dus blijkbaar drastisch schijnt te dalen, zijn er nog voldoende vrouwen die er nog wél bewust voor kiezen. Want ook met een relaxer kun je veel variëren. Laat je inspireren door deze 12 kapsels!

Foto’s: pinterest.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies