Black Hair

HairLovers || Overview

De rubriek Hairlovers is deze week tot een einde gekomen. Twaalf prachtige dames deden mee aan de rubriek en inspireerde andere lezeressen met hun hairstory. We zijn echt hartstikke blij met alle mooie verhalen die we hebben gelezen en vinden het geweldig dat we van een aantal van onze lezeressen nu ook het gezicht en het haar hebben gezien. Wij danken alle deelnemers voor de vele tips die zij hebben gegeven. Waarschijnlijk zullen veel vrouwen hiermee aan de slag gaan en zijn er vele vragen voor hen beantwoord.

Omdat er zoveel dames hebben meegedaan en je vast nog eens iets terug wilt lezen, hebben we voor het gemak alle deelnemers (met de links) in een post geplaatst. Zo kun je gemakkelijk je favoriet weer opzoeken!

xoxo Aisha & Megisa

p.s: klik op de foto om de hairstory te lezen

I LOVE RELAXERS

 

 Marcia Kist: “Gerelaxed haar heeft wel een goede verzorging nodig en dat kost veel tijd. Dat is dan ook het grote nadeel van gerelaxed haar. Toch vind ik het al die moeite waard.”

Marilva Groenewoud: “Ik experimenteer met producten die nieuw zijn en vraag ook rond wat ‘hot’ is op het gebied van haarverzorging.”

I LOVE NATURALS

Kristel Doest:“Natuurlijk zal het bij de ene persoon meer of sneller groeien dan bij de andere, maar kroes haar groeit.”

 Sharlane Woodley: “Op een dag keek ik in een glamour magazine en werd ik geinspireerd door een model dat ik zag met een mooie ‘fro.”

 Renate Biswana: “Sinds kort ben ik een beetje aan het experimenteren met co-washing (zulke leuke tips altijd op myblackhair.nl :D ) en ik moet zeggen dat ik daar erg over te spreken ben.”

Jeany Kammeron: “Er zijn meer technieken om je haar bij te werken. Mijn favo is de “palm roll”. De dread in beide handen nemen en rollen totdat je roots ingedraaid zijn. Tijdens het rollen, rol je je dread van boven naar beneden.”

Michelle van Middendorp: “Over het algemeen krijg ik leuke reacties. De één vindt natuurlijk iets leuker staan dan de ander, zolang ik er zelf maar blij en gelukkig mee ben.”

 Delia Titre: “Is je haar ondanks de leave-in conditioner snel weer droog? Gebruik dan een sealer! Hierdoor blijven mijn haren langer ”moisturized”

I LOVE WEAVES

Carolina Thomas: “Weave is voor mij een middel om af en toe afwisselende haarstijlen te kunnen proberen, zonder je eigen haar te beschadigen.”

Valerie Bertorina: “Eén van mijn verzorgingstips die ik met jullie wil delen is het mixen van Castor Oil met een moisturizer en dat op je hoofdhuid smeren. Hierdoor droogt je eigen haar niet uit.” 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm