Black Hair

Hairfinity kopen?

hairfinity kopen kim kardashian2

De pillen bestaan al een aantal jaar, maar zijn de laatste paar weken echt een hype. Logisch ook, want het bedrijf dat de Hairfinity pillen verkoopt, wist onder meer Kim Kardashian en Keshia Knight te strikken om de ‘super’ pillen te promoten. Werken de pillen echt? Welke vitaminen bevatten de pillen? Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje:

Wat is Hairfinity?

Het verkrijgen van lang haar is voor heel veel vrouwen een belangrijk doel. Daar heeft Hairfinity handig op in weten te spelen, door een haarpil te ontwikkelen die belangrijke vitaminen bevat om de haargroei te stimuleren. Met de pillen voed je je haar dus van binnen uit.

Welke vitaminen vind je in de Hairfinity pillen?

De pillen bevatten verschillende vitaminen, waaronder vitamine A, C, D en het volledige vitamine B spectrum. Waarom deze vitamines de haargroei stimuleren kun je hier lezenOok bevatten deze pillen biotine. Deze vitamine behoort ook bij de B-vitaminen. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Bovendien stimuleert biotine de haargroei en helpt het de huid gezond te houden (bron). Volgens de website van Hairfinity helpt biotine ook om je haar dikker te maken.

Een ander interessant supplement in de pillen is MSM (methylsulfonylmethane). Dit is een van nature in het lichaam voorkomende, wateroplosbare, organische zwavelverbinding. MSM bevordert de aanmaak van keratine dat nodig is voor vol en veerkrachtig haar en voor sterke nagels (bron).

De overige ingrediënten zijn calclium, silica en gelatine.

Meer vitamine dan nodig?

Deze label vind je op de achterkant van de hairfinity pillen:

hairfinity kopen ingredienten

Wat opvalt is dat het grootste deel van de vitaminen (per 2 capsules) de dagelijks aanbevolen hoeveelheid overschrijdt. Deze dagelijkse hoeveelheid is in Amerika vastgesteld door de FDA (Food & Drug Administration). Volgens de reviewer van deze blog zijn de hoeveelheden in de hairfinity pillen niet schadelijk voor je gezondheid, aangezien de pillen voor een groot deel uit water-oplosbare vitaminen bestaat. Dit betekent dat je de overtollige vitamine in je lichaam gewoon uitplast. Voor Vitamine A geldt dit echter niet, dit is een vet-oplosbare vitamine die wordt opgeslagen in je lichaam. De hoeveelheid Vitamine A in Hairfinity schijnt volgens deze reviewer toch buiten de gevaren zone te zitten. Toch lijkt dit discutabel, aangezien we allemaal weten dat een vitamine overdosis juist een negatief effect kan hebben op je lichaam. Daarnaast valt het op dat veel vrouwen die deze pillen slikken, adviseren om zoveel mogelijk water te drinken, omdat je mogelijk last zou kunnen krijgen van je huid (uitslag, acne).

Welk resultaat behaal je met de hairfinity pillen?

hairfinity kopen before and after

In combinatie met een gezonde levensstijl (gezond lichaam, goed immuunsysteem, enz.) moeten de pillen zorgen voor langer haar. Op de website van Hairfinity zijn tal van before&after foto’s te zien. Ook via Google en Youtube kun je genoeg voorbeelden vinden van Hairfinity resultaten.

 

Kan ik zomaar stoppen met het slikken van de hairfinity pillen?

Op de website van Hairfinity valt te lezen dat je gewoon kunt stoppen met het slikken van de pillen wanneer je wilt. Er zijn echter wel vrouwen die juist adviseren om – wanneer je wilt stoppen – dit af te bouwen. Zo voorkom je dat je haar verliest.

Hairfinity kopen?

hairfinity keshia knight

Wel of niet doen? De keuze is natuurlijk aan jou! Je zou, als je twijfelt, nog wat vragen kunnen stellen aan je dokter. Maar ook research doen via internet kan helpen. Onlangs plaatste zangeres Monica Brown een foto van de hairfinity pillen op haar instagram account en vroeg haar volgers naar hun ervaring met het product. Super interessant! (lees hier meer dan 800 reacties). Ook interessant om te volgen: Taren Guy is onlangs gestart met het testen van de pillen. Ze heeft er een Youtube filmpje van gemaakt:


De pillen zijn trouwens (nog) niet officieel te koop in Nederland, maar je zou ze kunnen bestellen via Engeland. Bezoek de website.

Overigens zijn er ook nog andere methoden om je haargroei te stimuleren, zoals door het natuurlijk goed te verzorgen en geduld te hebben! Wil je het écht graag versnellen? Check dan ook even de Inversion Method, waarover we pas geleden hebben geschreven. Het schijnt dat je met deze methode in 7 dagen 2,54 cm haargroei kunt realiseren!!

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies