Black Hair

#Haartrends van de week || Hoeden met bloemen prints, mermaid curls en zwart haar

Het wordt buiten steeds warmer; tijd dus voor vrolijke hoedjes en zeemeermin-achtige krullen in het haar. Zangeressen Rihanna en Beyoncé weten ons alvast te inspireren! Bekijk de #haartrends van deze week:

1. Bloemen accessoires

Nog maar even en we zitten midden in de zomer! Niets heerlijker dan in je bikini op het strand, een heerlijke koude smoothie in je hand, stoere zonnebril op je neus en een vrolijk hoedje op. Dat laatste het liefst met een bloemenprint. Want, jawel: de bloemenprintjes zien we overal terug komen. Niet alleen in kleding, maar ook in de accessoires. Heb jij er al één aangeschaft?

Rihanna

rihanna1

rihanna2 rihanna3

Rihanna maakt van haar aanwezigheid bij een basketbalwedstrijd een echte fashion show. De zangeres werd gespot in een sporty vs. chic outfit. Opvallend detail? Haar hoedje met bloemenprint natuurlijk! Wil je ook een leuke hoe dragen, maar heb je wat hoeden inspiratie nodig? Bekijk dan hier de mooiste hoeden.

2. Mermaid curls

Nu we het toch over het strand hebben; vergeet dan ook niet om mermaid krullen te dragen. Prachtig golvend haar kun je creëren door bijvoorbeeld papillotten te gebruiken. Maar je kunt ook gebruik maken van een krultang. Probeer bijvoorbeeld de krultang van Rowenta (als je de tang via BCC bestelt, ontvang je er ook nog eens gratis een L’oréal Heat Protector bij!).

 

Rita Ora

Rita Ora looks stunning at Riverside Studios **USA ONLY**

Beyoncé

beyonce1

Wanneer je de mermaid krullen hebt gemaakt, kun je natuurlijk variëren met verschillende haarstijlen. Draag de krullen lekker los met haar aan beide zijden. Heb je een date night? Maak het kapsel dan iets romantischer door al je haar , net als Beyoncé, aan één kant te dragen.

 

3. Zwart haar

Kelis

Als je twijfelt, kies dan voor zwart! Het maakt niet uit in welk seizoen we ons bevinden, zwart haar kan altijd! Zangeres Kelis weet hoe het moet!

keliszwart

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies