Black Hair

Haarstijlen die van lef getuigen

Ken je dat: je ziet een prachtig kapsel bij een ander; heel erg gewaagd, maar het staat haar prachtig. En je zou het eigenlijk ook graag willen, maar bent toch bang. Bang dat het je niet mooi zal staan, bang voor reacties van anderen(vrienden,familie, werkgever?) of misschien ben jij gewoon niet zo’n waaghals en hou je het veilig met knotjes, halve staartjes en opgestoken haar.

Anyway, als je het dan toch een keertje aandurft en alle lef bij elkaar verzameld, dan zijn deze 3 kapsels zeker de moeite waard:

1.Kort!

Het meest opvallende kapsel voor een vrouw is kort haar. Super kort haar. Als in: gemillimeterd. En dan het liefst met een fel kleurtje erin. Als vrouw ‘behoor’ je lang haar te hebben. Maar juist kort haar, laat al je andere vrouwelijke kenmerken mooier uitkomen. Ogen, wimpers en je rondingen vallen dan veel meer op.

haarstijl_lef1 haarstijl_lef2 haarstijl_lef3 haarstijl_lef4 haarstijl_lef5

 2. Gekke kleurtjes

Het kleuren van je Blond, bruin, rood zijn de ‘standaard’ kleuren voor het haar. Maar juist opvallende kleuren als paars, blauw en groen staan eigenlijk ook heel erg mooi bij een getinte tot donkere huidskleur. Een tikkeltje opvallend, dat wel. Maar het ging hier ook over haarstijlen die getuigen van lef;)

haarstijl_lef6 haarstijl_lef8 haarstijl_lef11 haarstijl_lef10 haarstijl_lef12 haarstijl_lef14 3. De Mohawk

En dan bedoelen we niet een ‘faux mohawk’, waarbij je nog al je haren hebt. Nee, als je echt lef hebt, scheer je de zijkanten weg, zodat je niet onder je mohawk uit kan. En van weinig variaties is geen spraken, want je kunt je mohawk op verschillende manieren dragen. Zangeres Cassie is hier een goed voorbeeld van!

haarstijl_lef16 haarstijl_lef17 haarstijl_lef18

haarstijl_lef13 haarstijl_lef15_2 haarstijl_lef15

Dat waren wat ons betreft de kapsels waar je best wat lef voor nodig hebt. Welk kapsel zou jij graag willen, maar heb je het lef (nog) niet voor?

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm