Black Hair

Haarstijl om te proberen: High Braided Ponytail

high ponytail with braidHet moet je wel echt staan en je moet het natuurlijk leuk vinden om te dragen: de hoge gevlochten paardenstaart. Of je nu krullend haar hebt of een relaxer; je kunt hem altijd proberen. Leuk voor een nacht in de discotheek of een avondje uit eten. Het enige wat je nodig hebt is gel en natuurlijk een pakje nephaar.

Bekijk de tutorial van deze YouTuber:

high ponytail braid ponytail braid

 

Foto’s: Pinterest
Filmpje: Sadora Paris

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies