Beauty

Guerlain lanceert hervulbare mascara

“Handig” & “milieuvriendelijk” moeten de makers van de hervulbare mascara Noir G hebben gedacht. Beautymerk Guerlain maakt het voor vrouwen mogelijk om extra lang te genieten van hun mascara. Is je mascara onverwachts op? Dan vul je hem gewoon weer even met de speciale refill hulzen van Guerlain. Niet alleen de hervul-mogelijkheid maakt de mascara erg aantrekkelijk, ook het toegevoegde spiegeltje (super handig voor onderweg) en de superzwarte kleur maken het ’t proberen waard.

Niet de eerste, maar wel een parel in de hand
De mogelijkheid om je eigen mascara hulzen opnieuw te vullen, bestaat al veel langer. Je kunt namelijk speciale refill pakjes kopen, die je overschenkt in je eigen mascara huls. De mascara van Guerlain is er echter wel een van luxe. Eigenlijk lijkt het op een mini-mini-beautycase die onderweg heel erg handig kan zijn. 

 

 

 

  Hebben? Voor deze luxe betaal je zeker wel een prijs. De Noir G kost je zo’n € 49,-. Voor de navullingen betaal je €26,- (vanaf 15 januari verkrijgbaar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies