Interviews

Grote kans dat jij een van deze ‘make-up-foutjes’ maakt

Make-up fouten die donkere vrouwen vaak maken

Een te lichte foundation of je wenkbrauwen inkleuren met een pikzwart potlood. We maken onszelf vast en zeker wel ‘schuldig’ aan het gebruik van verkeerde make-up. In dit filmpje wordt dat wel heel duidelijk. Deze Youtuber laat de juiste make up vs. ‘verkeerde’ make-up zien op haar eigen gezicht. Dit is het resultaat.

Liever geen fouten maken? In dit artikel lees je de basistips voor make-up voor de donkere huid. 

Herken jij een van de ‘fouten’?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies