Events

Gratis || Workshop haar- en huidproducten Femme Ebene

Femme Ebene nodigt je uit voor een gratis workshop die zal plaats vinden op 28 april 2012 te Maassluis. Tijdens deze workshop kun je kennis maken met de haar- en huidproducten van Femme Ebene.

Steeds meer mannen en vrouwen met kroes- en krullend haar, maken de bewuste keuze om met trots hun haar natuurlijk te dragen. Het is voor een goede verzorging belangrijk dat je de eigenschappen van je haar goed kent.

Heb jij al natuurlijk haar en weet je niet wat je er mee aan moet? Of heb je relax in je haar en wil je terug naar je natuurlijk haar, zonder je haar in een keer te  knippen? We organiseren een gratis workshop waarin je veel kunt leren. We gaan kijken naar de specifieke eigenschappen van je haar. We gaan samen kijken hoe je de juiste keuzes kunt maken voor de verzorging daarvan.

Over Femme Ebene
Femme Ebene heeft plantaardige en biologische verzorgingsproducten voor elk haartype. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op de juiste wijze worden gebruikt om je maximale tevredenheid te kunnen bereiken. Wij geven op verzoek graag speciaal advies wanneer sprake is van een bijzondere haarproblematiek.

Door deelname aan de workshop zal je beter je keuzes kunnen maken en leer je het goede gebruik van onze producten. Je bent niet verplicht iets te kopen, wel geld tijdens de workshop een extra korting van 10% op alle producten.

Wij hopen je op 28 april a.s. om 11.00 uur te mogen ontvangen op het adres:
Constantijn Huygensstraat 1
3141 TA Maassluis

De workshop zal tot ca. 16.00 uur duren. Er wordt eten en drinken geserveerd.

Graag je komst bevestigen door opgave van je naam, adres en je specifieke belangstelling via onze mail: info[at]femme-ebene.com

Wil je ook een gratis een gezicht of lichaamsbehandeling? Geef dat dan door. Wil je met meer dan 1 persoon komen, dan graag van ieder de belangstelling opgeven. Doe dit zo snel mogelijk, het aantal deelnemers is beperkt.

Meer informatie vind je op: www.femme-ebene.com

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm