Black Hair

Gratis haar en hoofdhuid analyse van KeraCare

Dagelijks krijgen wij berichten binnen van vrouwen, jonge meiden én mannen die zich absoluut geen raad weten met hun haar. Of die door verkeerde behandelingen graag weer gezond haar willen maar niet weten waar zij moeten beginnen. Toch fijn dat we op MyBlackHair.nl voldoende artikelen hebben over je haarverzorging en tips hebben om de meest voorkomende haar problemen weer te fixen. Toch werkt het vaak nóg beter als er met een professioneel oog naar je haar wordt gekeken en je direct de juiste producten krijgt toegewezen. Heb jij daar behoefte aan? Dan kun je een gratis haar en hoofdhuid analyse krijgen van het professionele haarverzorgingsmerk KeraCare.

keracare-producten

KeraCare is één van de hoofdsponsoren van ons event Party Over Hair. Het professionele haarverzorgingsmerk staat bekend om de kwalitatief goede haarverzorgingsproducten. Oprichter van KeraCare en wetenschapper, Dr. Syed, weet echt alles over kroes en krullend haar en zorgt ervoor dat zijn producten perfect aansluiten op de behoefte van dit haartype. KeraCare heeft een uitgebreide productlijn voor dames die relaxen, natural zijn (Natural Textures lijn), last hebben van een droge en/of jeukende hoofdhuid (Dry & Itchy lijn) en voor degene die geen chemische behandelingen meer willen, maar wel graag de flexibiliteit willen om te switchen tussen hun natuurlijke krullen en steil haar (Texure Release).

Party Over Hair

logo

Wil jij graag een gratis haar en hoofdhuidanalyse? Kom dan op 7 november naar Party Over Hair in Het Sieraad in Amsterdam. Party Over Hair 2016 vindt plaats in Tolhuistuin Amsterdam. De professionele haarstylisten van KeraCare zullen je haar en hoofdhuid uitgebreid analyseren en je voorzien van de beste tips om je haar en hoofdhuid weer in goede conditie te krijgen. Daarnaast ga je niet met lege handen weg. Je krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Early Bird Tickets voor Party Over Hair 2016 zijn HIER verkrijgbaar.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm