Beauty

Gouden envelop in PEARL Black Hair & Beauty Box

gouden_envelop

Eens in de zoveel tijd mag een vrouw zich lekker verwennen. Met de Pearl Black Hair & Beauty Box kan dat. Voor 25 euro (incl. verzendkosten!), ontvang jij een box vol goodies, speciaal voor jouw haar, huid en lichaam. Er zitten maar liefs 4 full size producten in deze box! Daarnaast kun je ook nog genoeg producten testen met de samples die erbij zijn gevoegd.

Goudzoeker

Een leuk extraatje, is dat iedere koper van de Pearl Black Hair & Beauty Box, kans maakt om de gouden envelop te vinden. Vind jij deze envelop? Dan mag jij als enige genieten van iets extra’s. Zo krijg je deze keer een uitgebreide behandeling bij Nederlands bekendste natural hair kapper. De hele dag wordt jouw haar verwend met de beste producten, door een ervaren haarstylist. Je krijgt advies over de verzorging van je haar en tips over de beste producten die je kunt gebruiken. En je verlaat de kapsalon- uiteraard- met een nieuwe look!

Je kunt de box bestellen via www.ohmyhair.nl. Er zijn nog 50 boxen te koop, dus wees er snel bij!

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm