natural juice
Lifestyle

Gezonde natural juice van 100% natural

Party Over Hair was vandaag precies een maand geleden! Wat gaat de tijd hard hè. Tijdens de organisatie van ons event zijn we altijd op zoek naar producten en diensten die precies passen bij onze bezoekers. Zo bezoeken heel veel natural hair lovers ons event en merken we ook dat er op de site heel veel belangstelling is voor alles wat zo natuurlijk mogelijk is. Natural hair gaat bijna hand in hand met natuurlijke haarverzorging.

Zoals we zo vaak roepen, begint écht mooi haar van binnen. Hetgeen je naar binnen werkt, is misschien nog veel belangrijker dan alles wat je in je haar smeert. Daarom wilden wij graag iets gezonds aanbieden in onze Party Over Hair Goodiebag! En wat zijn we blij dat we de Early Birds mochten verassen met de natuurlijke sapjes van 100% natural!

100% Natural Juice

‘100% juice’ is 100% natuurlijk fruit – en groentesap, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toegevoegde suikers. Het is net zo (h)eerlijk als zelf persen, maar oh zo gemakkelijk!

Ideaal voor een goed begin van de dag, opstarten met een gezond glas groenten- en vruchtensap. Geschikt voor ieder moment waarop je behoefte hebt aan een gezonde dorstlesser. Tussendoor of bij de lunch. Voor, tijdens en na het sporten. En ook handig voor een picknick. 100% is verkrijgbaar in 11 smaken.’ (bron) In de leuke Party Over Hair Goodiebag zaten de twee smaken ‘La Vide Loca’ en ‘Caribbean Queen’, beide mijn favoriet!

‘La Vida Loca’

natural juice

Als je van Piña Colada houdt, dan ga je ‘La Vida Loca’ ook heerlijk vinden. Het bevat onder andere kokos, ananas en guave en heeft een heerlijke frisse smaak.

‘Caribbean Queen’

natural juice

Caribbean Queen bestaat ook uit allerlei lekkere exotische vruchten als ananas, passievrucht en gember. Deze is iets zoeter dan La Vida Loca en de gembersmaak is absoluut aanwezig.

Ik vind de verpakkingen van de sapjes ook zo leuk. Je kunt direct zien wat er precies in zit en het pakje is weer simpel te sluiten, dus je kunt het makkelijk meenemen. De sapjes zijn o.a. te koop bij Albert Heijn, Dirk en Action. Zelfs in de bioscopen van Pathé en Utopolis kun je ze vinden!

Wie van jullie heeft de drankjes al geproefd? Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Meer info: www.100pjuice.com en Facebook

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm