modellen
Haar

Gezocht: modellen, MUA’s & assistent haarstylisten voor Cantu

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, organiseren wij op zondag 10 juli  het grootste black hair & beauty feestje van het jaar: Party Over Hair! Tijdens dit event vinden er verschillende shows plaats en hiervoor zijn we nog op zoek naar modellen, make-up artiesten en assistent haarstylisten.

Natural Hair modellen

Voor de ‘Rock That Style’ show van Cantu, zijn we op zoek naar:

  • 5 vrouwelijke modellen
  • Je hebt krullend of kroeshaar (haartype 3 of 4)
  • of je hebt kort haar (ongeveer 3 tot 5 cm)
  • Je bent de hele dag beschikbaar op 10 juli
  • Je hebt confectiemaat 36/38
  • Je neemt je eigen accessoires en make up mee (Cantu kleuren zijn wit en oranje)

Wil jij model staan? Mail dan de volgende gegevens en bestanden naar ilvana@myblackhair.nl :

  1. Eén full body foto waar duidelijk je haar op te zien is en één profiel foto waar ook duidelijk je haar op te zien is. Het liefst los.
  2. Je naam, telefoonnummer en leeftijd.

Make up artist

Heb jij een passie voor make-up en kan je nog wat extra ervaring gebruiken in het opmaken van onze modellen? Stuur dan een mail naar ilvana@myblackhair.nl. Eventueel met je portfolio.

Assistent Hairstylist

Als assistent hairstylist werk je nauw samen met Cantu’s Brand Educator, Anastasia Chikezie. Deze professionele haarstylist opende jaren geleden al één van de eerste Natural Hair salons in Engeland, won verschillende prijzen voor haar werk en is natuurlijk een absolute kei in haar werk. Daar kan je zeker wat van leren! Als assistent hairstylist van Anastasia assisteer je bij het creëren van de ‘Rock That Style‘ kapsels.

Lijkt dit jou wat? Mail je gegevens, korte motivatie en eventueel portfolio naar ilvana@myblackhair.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm