geneebee
Black Hair

‘Get To Know How To Rock It’ met Geneebee

Het dragen van je natuurlijke krullen wordt – nog steeds – steeds populairder en normaler gevonden. Gingen de meeste vrouwen vroeger vaker voor een gladde, steile weave of pruik, tegenwoordig zijn we op zoek naar extensions, weaves of pruiken die perfect aansluiten bij onze natuurlijke krullen.

En hoe leuk is het dat we die haartypes nu ook kunnen vinden! Bij GeneeBee.nl bijvoorbeeld. GeneeBee is een online webshop waar je terecht kunt voor verschillende hairextensions. Denk hierbij aan weaves, clip ins, closures, frontals en verschillende wigs. GeneeBee staat voor betaalbare kwaliteit en duurzaam haar dat niet van echt te onderscheiden is. Speciaal voor de dames met kroeshaar heeft GeneeBee sinds 2015 de Afro Kinky Coarse/Curly in verschillende haartypen.

Kijk eens hoe mooi en natuurlijk het haar oogt:

 

Je kunt het haar ook goed bewerken:

Get To Know How To Rock It

De mogelijkheden met weaves, clip ins, closures, frontals en wigs zijn eindeloos. Afhankelijk van wat je wilt, kun je de verschillende haartypen gebruiken. Maar hoe je dat precies (zelf) doet? Daar kun je nog weleens wat vragen over hebben. Tijdens ´Party Over Hair´ zal GeneeBee een workshop verzorgen. De workshop ´Get To Know How To Rock It!´ is interessant voor dames die meer willen weten over de verschillende haarwerken (kroes en steil) en op welke verschillende manieren je je haar kan rocken de komende zomer. Je kunt tijdens de workshop onder meer vragen stellen, producten bekijken en voelen. Verder heeft GeneeBee een verrassing in petto voor de gelukkigste dames. Wil je weten wat? Kom dan op 10 juli 2016 naar de Workshop.”

Heb je nog geen tickets voor Party Over Hair? Bestel je tickets hier. (Je ontvangt dan nog 5 euro korting)

Schrijf je in voor de workshop “Get To Know How To Rock It”

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm