Beauty

Geen lange nepnagels meer voor Nicki Minaj

“Ik kan niet geloven dat ik vroeger elke dag dezelfde haarstijl droeg”, vertelt Nicki Minaj aan een verslaggever van Elle.com. En dat is te merken. De opvallende vrouwelijke rapper is inmiddels niet alleen populair vanwege haar muziek. Het zijn haar kleding- en haarstijlen die vaker onderwerp van gesprek zijn. Alhoewel je zal verwachten dat Nicki zich dagelijks van top tot teen laat versieren, blijven haar nagels iets wat ‘neutraal’, zonder al te veel poespas.

Simpel!
Nicki Minaj vertelt: ” Vroeger waren mijn nagels superlang, met allerlei gekke designs erop. De reden waarom ik ermee ben gestopt is omdat ik een keer tijdens het rijden van New York naar Atlanta mijn hand aan iets sloeg, waardoor mijn hele nagel (en een gedeelte van mijn nagelriem) scheurde. Ik had zoveel pijn! Ik parkeerde mijn auto aan de kant en verbleef in een goedkoop motel. Ik beloofde mezelf plechtig dat ik nooit meer lange nepnagels zou laten zetten.”

OPI nagellak van Nicki Minaj (vanaf 2012 verkrijgbaar)

Beautytips van Nicki
In februari verschijnt Nicki Minaj in de Amerikaanse Elle. In het magazine geeft ze de lezers enkele beautytips en onthult ze haar liefde voor nepwimpers.

bron


Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies