phair
Black Hair

Geen labels meer lezen met PHAIR

De ingrediëntenlijst van je haarproducten bevatten namen die je waarschijnlijk niet makkelijk uit kunt spreken. Laat staan dat je weet wat voor effect ze hebben op je haar. Met het nieuw te lanceren haarverzoringsmerk ‘PHAIR’ wil Valerie Betorina één zorg bij de consument weghalen: onzekerheid over de veiligheid van de ingrediënten in hun haarproducten.

PHAIR is eerlijk over ingrediënten

Als er een moment komt dat je besluit om (weer) natural te gaan, gaat er waarschijnlijk een hele nieuwe wereld voor je open. De producten die je gaat gebruiken zijn anders. Er is veel keus. Maar wat is nu eigenlijk goed voor je haar? Welke ingrediënten moet je vermijden? Valerie Betorina gaf na haar big chop, honderden euro’s uit aan haarproducten, maar werd elke keer weer teleurgesteld als het resultaat toch tegenviel. Twee jaar geleden begon ze zich in te lezen over de effecten van bepaalde ingrediënten. Het product met de juiste combinatie van essentiële ingrediënten kon zij niet vinden. Ze besloot op zoek te gaan naar een laboratorium dat haar kon helpen dit te ontwikkelen en zo is PHAIR tot leven gekomen.

phair

[Valerie Betorina]

Het aanbod van haarproducten voor kroes en krullend haar is groot. Waarom zouden consumenten voor PHAIR moeten kiezen?

Valerie: “Met PHAIR hoeven consumenten geen labels meer te lezen, want dat heb ik al voor ze gedaan. Ik dacht dat ik alles al wist met betrekking tot ingrediënten. Ik had mezelf bijvoorbeeld aangeleerd om producten met alcohol te vermijden. Mijn haar is erg droog. Alcohol maakt het nog droger. Dus ik keek vaak naar de ingrediëntenlijst en dacht: ‘ha, geen alcohol dus dit zal wel goed zijn.’ Later ben ik voor de zekerheid de ingrediënten gaan googelen en kwam ik erachter dat er vaak andere benamingen worden gebruikt. Dan baal je echt als een stekker. Ik dacht veel te weten, maar dat was dus niet zo.

PHAIR bevat alles wat goed is voor krullend en kroeshaar. Het houdt rekening met je hoofdhuid en haar! De pH waarde speelt hier een grote rol in. De pH waarde geeft aan hoe zuur of basisch een product is. Om ervoor te zorgen dat je haar groeit, moet je ervoor zorgen dat je hoofdhuid gezond is. Een gezonde hoofdhuid betekent een betere haargroei.”

Uit welke producten bestaat PHAIR?

Valerie: “PHAIR is een complete haarverzorginglijn, bestaande uit een shampoo, conditioner, pH spray (welke je dagelijks kunt gebruiken om droog haar tegen te gaan), proteïne behandeling en een pomade.”

Welke producten kan jij als natural echt niet zonder?

“Ha, ik ben een product/stuff junkie. Alles dat nieuw is, probeer ik. Maar als ik echt moest kiezen, zijn mijn beste aankopen toch de Huetiful haarstomer, hoofdmassage borstel en ik kan niet zonder een deep conditioner en mijn detangler brush. En o ja, ik heb laatst een schaar gekocht(dat was absoluut de investering waard) om mijn haarpunten en klitten af en toe te knippen. Ik heb namelijk vaak de neiging om aan mijn haar te trekken, met als gevolg gespleten haarpunten.”

Wat hoop je met PHAIR te bereiken?

Valerie:”Ik wil bewustzijn bij consumenten creëren. Ik vond het namelijk erg vermoeiend dat wanneer ik een ‘goed product’ wilde proberen, ik constant naar de ingrediëntenlijst moest kijken. Ik kocht vaak merk A zonder resultaat. Vervolgens kocht ik merk B: ook geen resultaat. Toen ging ik de ingrediënten vergelijken. Wat bleek? De producten waren bijna identiek. Ik werd er moe van. Zo zit ik nu met een kast vol met producten. Ik heb zelfs een keer 90 euro aan invoerkosten betaald voor producten die mij al over de 100 euro hadden gekost. Ik was super blij om de producten te gebruiken. Maar helaas bleef het ‘Instagram/Youtube’ resultaat uit. Dat vond ik jammer.
Veel dames willen natural gaan, maar slagen er niet in, omdat ze continue teleurgesteld worden en denken dat ze moeilijk haar hebben, terwijl dit niet zo is.”

Investeer in PHAIR en win!

Wil jij als eerste de nieuwe haarproducten van PHAIR uitproberen? Dan kun je nu een investering doen. Om de producten te ontwikkelen, verpakkingen en labels te ontwerpen, de website te lanceren en een voorraad op te bouwen, heeft Valerie een startkapitaal nodig van 35.000 euro. Afhankelijk van de hoogte van je investering, ontvang je na de lancering van PHAIR, enkele producten.

TIP: geef in de comments aan dat je doorverwezen bent door MyBlackHair.NL(gebruik #MBH) en je maakt ook nog een kans op een PHAIR hair pakket t.w.v. 75 euro!


Check even de website voor meer informatie over PHAIR en de investeringsmogelijkheden. Volg de ontwikkelingen van PHAIR ook op Facebook en Instagram.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm