Black Hair

Geen geld voor een weave? Dan neem je toch een lening?!

weave-loan

Geld lenen voor een huis, auto of een vakantie, is de normaalste zaken van de wereld. We willen het allemaal. En dan het liefst meteen direct. Sparen duurt namelijk veel te lang. Zelfs voor dure weaves zijn er (blijkbaar) vrouwen die zich in de schulden wilden werken.

Ach ja, waarom ook niet? Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. En dat treft vooral onze portemonnee. Ons haar is onze kroon en we zijn bereid om heel ver te gaan om het mooi te houden. De ‘Weave Loan Store’, merkte dit goed op en biedt nu leningen aan klanten die een dure weave eigenlijk niet kunnen betalen. Naar eigen zeggen: op aanvraag van hun klanten zelf.

Natuurlijk krijgen de oprichters veel kritiek. Immers, als je geld moet gaan lenen voor een weave, dan moet je toch even gaan nadenken waar je prioriteiten liggen. Hierover zegt een vertegenwoordiger van het bedrijf tegen de website MadamNoire : “We zullen onze klanten met respect behandelen en niet uitbuiten.”(bron) Een groot hekel punt is dat de ‘Weave Loan Store gevestigd is in Detroit; één van de armste steden van Amerika. De stad werd twee jaar geleden failliet verklaard en de inwoners hebben het er financieel heel zwaar. Juist dan is het heel verleidelijk om een lening te nemen. Maar waar leidt dat naartoe?

Bekijk hier hun promotiefilmpje, waaruit blijkt dat iedereen (ongeacht de creditwaardigheid) een weave kan lenen.

Stiekem hoop ik dat het een grapje is!

 

bron/foto: clutchmagonline

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm