Celebrity Style

From The Lips of Lady Gaga & Cyndi Lauper

Het is al een tijdje bekend, maar we wilden jullie dit nieuws toch niet onthouden. Lady GaGa, (bekend van de hit p-p-p pokerface, p-p-p pokerface en waarschijnlijk nog bekender om haar extravagante kleding), is samen met jaren ’80 idool Cindi Lauper, het gezicht voor de MAC aids fonds campagne 2010, genaamd ‘”From Our Lips”.

De M·A·C AIDS Fund helpt mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld die besmet zijn met het HIV/AIDS virus. Deze stichting is ontstaan in 1994, toen ook de eerste Viva Glam lipstick op de markt werd gebracht. MAC besloot het bedrag van elke verkochte VIVA GLAM lipstick te schenden aan de stichting. Sindsdien is er al voor meer dan $135 miljoen aan lipsticks verkocht.

Met deze campagne krijgen Lady GaGa en Cyndi Lauper beiden hun eigen VIVA GLAM lipstick, genaamd Viva Glam Gaga Lipstick en Viva Glam Cyndi Lipstick.

De lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf 18 maart 2010. We’ll keep you posted

Lees ook

Nude Lips

Lipgloss Tried & Tested

Back in Trend: Dark Lips

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm