Beauty

Flawless Face met Amanda Rijff

Flawless_face_amanda-c

Mijn make-up skills gaan niet verder dan het aanbrengen van foundation, het shapen van mijn wenkbrauwen, aanbrengen van mascara en het stiften van mijn lippen. Aan oog make-up waag ik mij niet. En shaping of strobing wil al helemaal niet lukken. Gelukkig zijn er genoeg professionals die wel de weg weten. Zoals Amanda Rijff. Niet zomaar iemand. Amanda is freelance visagist. Ze reist de hele wereld over, werkt voor veel bladen en magazines en schrijft ook nog voor Luxurious magazine.

Flawless Face

Met haar jarenlange ervaring weet Amanda natuurlijk alles over make-up. Haar signature look is de flawless face, dat staat voor het creëren van een perfecte huid, dat zo natuurlijk mogelijk oogt. In de onderstaande video laat Amanda zien hoe zij de flawless look bij mij creëert. Watch & Learn!

Meer Amanda Rijff

Volg Amanda via haar website www.makeuponyourmind.com en www.amandarijff.com. En natuurlijk via Instagram en Facebook!

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm