Beauty

Flash tattoos zijn een must have voor op het strand

flash tat 1

Ik ben totaal geen ‘tattoe-fan’. Niet dat ik er super op tegen ben; integendeel. Subtiele kleine tatoeages vind ik bij sommigen zelfs heel erg mooi staan. Maar voor mezelf? Nee, daar moet ik niet aan denken. Het idee dat ik de rest van mijn leven met een tekening en/of tekst op mijn lichaam moet rondlopen vind ik niet echt fijn. Maar nu ontdekte ik iets waar ik wél voor te porren ben: de Flash Tats! Dit zijn tijdelijke, opvallende tatoeages die zijn geïnspireerd op accessoires van dit moment. Zo kun je dus met een flash tattoo een prachtige sieraad dragen die op je lichaam is geplakt.

 

Op naar het strand!…of een festival!

De Flash Tattoos zijn opvallend zilver of goudkleurig (of een combinatie daarvan) en daarom uitermate geschikt voor deze zomer op het strand of tijdens een festival. Je kunt zelf bepalen waar je de tattoo plaatst, zoals om je armen, op je buik, op je voeten, je rug of om je enkels.

flash tattoo2

 

flash tattoo3

 

flash tattoo4

 

 

Ik ben de tattoes (online) nog niet tegengekomen in Nederland, maar je kunt ze wel bestellen via de website van Flashtat. De tatoeages blijven 4 tot 6 dagen zitten en kosten per pak tussen de $20 en $30. Je krijgt dan 3 tot 4 sets met verschillende designs en leuke teksten.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies