Beauty

Flash Tattoos van Think Imaginary + WIN! [GESLOTEN]

Tot voor kort waren de flash tattoos alleen in Amerika te verkrijgen. Daarom heeft Think Imaginary besloten om ze naar Nederland te halen. Lucky us!
Afgelopen zomer waren de flash tattoos namelijk een MUST have. Verschillende celebrities zoals Beyoncé en Khloe Kardashian deden mee met deze rage. De tijdelijke tatoeages van Think Imaginary bestaan uit verschillende designs. In tegenstelling tot de tattoos uit een pakje kauwgum blijven deze maximaal 6 dagen zitten. De flash tatts zijn zilver of goudkleurig (of een combinatie daarvan) en daarom geschikt voor een feestje, of elk ander gelegenheid. Je kunt zelf bepalen waar je de tattoos plaats, zoals op je armen, op je buik, je voeten, je rug of op je enkels. De tatoeages zijn geïnspireerd op sieraden dus je kunt direct beginnen met versieren.
Ondanks het koud is, is er geen reden om deze tattoos niet te gebruiken.  Wat dacht je misschien van aanbrengen op je oorlel? Ideaal als je geen bijpassende oorbel kan vinden voor bij een outfit. En je nagelriemen? Je vingers zien er gelijk fabulous uit.
Afhankelijk van waar op je huid je de tatoeage plaatst, zullen ze 3 tot 6 dagen blijven shinen. Op bijvoorbeeld een huid die veel plooit zal de tatoeage eerder scheurtjes vertonen. Wel is het belangrijk dat de tatoeage niet in aanraking komt met alcohol, chloor, zeep, olie of lotions. Dit zorgt er namelijk voor dat de structuur ervan breekt.
Van Think Imaginary kreeg ik een vel met 10 verschillende designs opgestuurd. Dit vel bestond uit zilver en goudkleurig design. Mijn favo tattoo was de ‘MRS, MR en Feel Free’. De designs die ik heb ontvangen zijn super nieuw en nog niet te bestellen via de site. Gelukkig hebben ze nog genoeg andere leuke tattoos:
think_imaginary_1
Hoe breng je ze aan?
Het is erg gemakkelijk om de tatoeages met behulp van een beetje water op je huid te bevestigen.
1. Zorg er allereerst voor dat je huid schoon, droog en vrij van olie is anders hecht de tatoeage zich niet goed.
2. Knip vervolgens de tatoeage zo dicht mogelijk bij de rand en verwijder de transparante folie.
3. Plaats de tattoo in de gewenste richting op je huid. Houd vervolgens een natte doek voor 30 seconde op het papier zodat deze helemaal nat is.
4. Verwijder tot slot langzaam het papier en geniet van het resultaat! De tatoeage zal binnen 10 minuten in je huid trekken, zorg er wel voor dat de huid niet plooit. Na een uur of twee hebben de tatoeages de tijd gehad om in je huid te trekken en zien ze er op hun best uit!
Besluit je om de tatoeage te verwijderen, dan kan je wat babyolie op je huid smeren en vervolgens rustig de tattoo van je huid wrijven.
THINK_IMAGINARY7
THINK_IMAGINARY4
Op de site wordt er uitgebreid uitleg gegeven over het aanbrengen. Koppig als dat ik ben heb ik besloten om de tatts in me eentje aan te brengen. Ze leken te rimpelen maar ik had er verder niks achter gezocht. Ik ging douchen, baby olie smeren en slapen. De volgende dag waren mijn tatts vervaagd. Wat ik erg jammer vond. Ik wist namelijk niet dat dit de manier was om ze te verwijderen.
THINK_IMAGINARY1 THINK_IMAGINARY2 THINK_IMAGINARY5
Ik besloot om de rest te gebruiken maar dan wel met hulp. Megisa hielp mij om ze aan te brengen en deze keer bleven ze wel langer zitten. Ik kreeg op het werk van een klant te horen waar mijn mooie armband van was. Zo mooi zijn ze dus. Mijn tip is dus aan jullie: vraag hulp zodat ze egaal worden aangebracht en oh ja, vergeet het transparante velletje niet te verwijderen voor je ze aanbrengt anders blijft de tattoo aan het vel hangen.
De Flash Tattoos van Think Imaginary kosten €9,95 per vel en zijn te bestellen via www.thinkimaginary.comVolg Think Imaginary ook via Facebook en Instagram.
WIN FLASH TATTOOS VAN THINK IMAGINARY
Zo leuk dit! We mogen 1×1 flash tattoo van Think Imaginary weggeven! Super leuk. Het enige wat je daarvoor moet doen is het onderstaand formulier invullen.
De winactie is gesloten. Houd de website goed in de gaten voor meerdere winactie. 


Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op maandag 19 januari 2015 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op dinsdag 20 januari 2015.
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je alle stappen volgen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.