Interviews

Finger waves? Die kun je gewoon zelf maken!

fingerwaves

Het mag en kan weer: de Finger Waves! Ik kan me nog herinneren dat dit kapsel in de jaren ’90 populair was. Had je een kort kapsel en je haar gerelaxed? Dan moest je wel finger waves hebben. Kapsters waren destijds echte pro’s in het creëren van de ultieme ‘waves’. En ook nu nog kun je vast en zeker terecht bij je kapster voor prachtige finger waves. Maar hoe doe je dat nou wanneer je thuis bent en je een dag na je bezoek aan de kapsalon nogmaals de finger waves wilt rocken? Nou heel simpel: je maakt de prachtige krullen gewoon zelf!

Actrice Malinda Williams heeft een perfecte tutorial opgenomen over hoe zij haar signature look – de finger waves – helemaal zelf maakt. En hoewel het wel wat tijd en geduld kost (zeker wanneer je het de eerste keer doet), heb je het zo onder de knie. Kijk maar:

Finger Waves Hairspiration

finger waves short hair

beyonce finger waves

finger waves short relaxed hair

toni braxton

blond finger waves

 

Word dit jouw summer hairstyle?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies